Yoga

Yoga brengt rust en ruimte

Yoga levert je veel op: je kan stress loslaten, beter focussen en beter slapen. Ook vergroot het je flexibiliteit en maakt het je hoofd stil. Daarnaast heeft het een positief effect op je zelfherstellend vermogen en kan het chronische pijn verminderen.

Hatha Yoga
Hatha Yoga maakt je bewust van je lichaam en leert je ernaar te luisteren. Zo kom je meer tot jezelf. Door de bewegingen en houdingen raak je spanningsgebieden aan en week je deze los en krijg je meer ruimte. Ook leer je hoe je adem je hierbij kan helpen. De lessen zijn luchtig en behandelen regelmatig een bepaald thema dat je in het dagelijks leven kan toepassen.

Meld je hier aan en begin met een gratis proefles. De lessen zijn elke dinsdagavond van 19.00-20.15 en van 20.30- 21.45.
Locatie: Yogastudio Zeist, Slotlaan 100, Zeist. Kosten: € 40,- per maand.

 

Je kunt elk gewenst moment instromen. Graag vooraf bellen of mailen.

Restorative Yoga
Deze herstellende yoga is voor als je het even wat rustiger aan wil doen. Het ondersteunt je als je een ziekte- of herstelproces doorloopt zoals bijvoorbeeld een burn-out, kanker of chronische aandoeningen. Maar ook als je wat ouder bent, heb je er veel baat bij. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

De lesopbouw is rustig met eenvoudige oefeningen die je voornamelijk zittend of liggend uitvoert. Je zet je adem in om ruimte te geven en los te laten. De houdingen worden aangepast aan jouw individuele behoefte, mogelijkheden en/of beperkingen. Hiervoor gebruik je bolsters, kussens, dekens en blokken.

Meld je nu aan en begin met een gratis proefles. De lessen zijn elke woensdagavond van 18:45 – 20:00 en vrijdagochtend van 11:30 – 12:45 uur. Locatie: Yogastudio, Slotlaan 100, Zeist. Kosten: € 40,- per maand. http://www.yogastudiozeist.nl/

Je kunt op elk gewenst moment instromen. Het enige wat je hoeft te doen is vooraf even bellen of mailen.